Hi everyone...I hope someone can help me.

I recently purchased a Dish T2200 and installed it without any issues, received all channels crystal clear and then suddenly a couple of nights ago I lost most channels. Tried several times to autoscan, factory reset to no avail.

Then this morning I was able to autoscan and receive all channels perfectly.

Now this evening I have lost channel 3, 4, 3plus1,Bravo, Duke.

I am situated in Auckland.

Am I missing something here? This is incredibly frustrating!

Sue

Views: 227

Reply to This

Replies to This Discussion

What sort of antenna do you have? Sounds like an antenna/cabling problem as you are missing just one MUX which would indicate marginal signal strength or interference.

Thanks for reply! It is an outside UHF aerial. What sorts of things can cause interference, do you know?

Hmmmm....maybe need to get the "aerial man" in.......

Sue

OK. Check signal strength for each MUX in the T2200 setup menu and post results. Pg38 of the Manual - Manual Scan.

Interference is usually caused by new cellphone band and suppressors are available.

https://www.jaycar.co.nz/fl694lp-4g-lte-tv-antenna-signal-filter-f-...

Can you upload a picture of the antenna?

The aerial...tah dah!!!  I have gone into the menu and can't find a page 38????

Biggles said:

OK. Check signal strength for each MUX in the T2200 setup menu and post results. Pg38 of the Manual - Manual Scan.

Interference is usually caused by new cellphone band and suppressors are available.

https://www.jaycar.co.nz/fl694lp-4g-lte-tv-antenna-signal-filter-f-...

Can you upload a picture of the antenna?

Antenna looks OK. Same as mine.

Pg 37/38 of the Manual, not Menu.

http://www.dishtv.co.nz/image/catalog/UserManuals/aerialBox_T2200_U...

Sue Hutchings said:

The aerial...tah dah!!!  I have gone into the menu and can't find a page 38????

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Scott Brown posted a discussion

Help! Satbox S8200 Bootlooping

Can anyone tell me if there is a cure for a Satbox  that suddenly takes hours to boot, then loads…See More
yesterday
Russell Clarke replied to Russell Clarke's discussion Samsung 55" Ultra HD 4K Smart LED Television
"Its already all connected, it seems odd that the FV app is so picky as to require a specific…"
Saturday
david adamson posted a discussion

Prime tv and other channels gone

First symptom was Parliament TV turning up on the Choice T channel.  Could not tune in Choice TV…See More
Friday
Peter Vickery posted a blog post
Sep 14

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service