For some reason the TVNZ on demand app is now not playing on my T2200. You can view and search all programmes but as soon as you select what you want you get the loading spinning thing in the center of the screen. All other on demand app's work fine ! Any ideas?
I have reset, restated, restated router, all the basics. Thanks

Views: 251

Reply to This

Replies to This Discussion

After the ads at the start of the video, the video does not start to stream. This has been observed intermittently on LG TVs, Satbox S8200 and AerialBox T2200. This issue is being investigated by the development team. If you're experiencing this issue, please report it here.

Regards

Josh

Cheers Josh.
my t2200 is doing the exact same thing
Hey Leon, Freeview have advised that they have passed the information on and are investigating. Fingers crossed for a quick fix.

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Jeremy E replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"David - Thanks for that post. Maybe Sky does have exclusive rights. I will write to RT to find out…"
Tuesday
David Lipscombe replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"Biggles if you had watched Triangle/Stratos television when it was on the Freeview systems you…"
Tuesday
Biggles replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"Probably not offered due to lack of a market for it. To be honest I'd never heard of it til I…"
Tuesday
Jeremy E replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"I want to know why it isn't on Freeview! Could it be a political decision? I don't think…"
Monday

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service