Strong decoders I followed this link 

http://freeviewforum.co.nz/forum/topics/photo-guide-how-to-receive-...

Which was generally good for my Strong decoder but one problem I noted was on the decoder the Symbol Rate 22 MS/s was turned off . 

The first step required after Step1 - to turn on  installation is to right arrow to select [Dish setting]

once selected arrown down to turn on 22MS/s frequency.

Then follow steps as listed .

At step 4

Step 4
Please enter the following information as shown on the picture above 

Frequency: 12519 (Ignore the 35 shown on the beginning of the line)

Symbol Rate: 22500

I found the written instructions ie frequency = 12519 was correct as opposwedto 12,707 that was on the screen shot 

 

Views: 71

Reply to This

Connect With Us!

Latest Activity

Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
yesterday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles and Josh Hill. Tried that and unfortunately did not work.  Looks like I am…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Josh beat me to it. Needs to be changed to 10750/10750. Hopefully it will work then. I'm…"
yesterday
Josh Hill replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Hi patrick,  Head back to the first menu in your first image and press the blue button, that…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles, Have uploaded two photos of the system trying to do its thing. Looks like the 11300…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Check your LNB frequency. Should normally be 10750 but you may have an 11300 LNB? Can you post a…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Josh Hill Yes the Sky box was working before and had great reception on all channels. Thanks"
yesterday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service