Hi all, 3 days into using a smart tv and I can’t get the on demand working. It loads on screen but stops on the tv channel title and won’t go any further. Any help would be appreciated

Views: 204

Reply to This

Replies to This Discussion

This is likely part of the  known issue that is widely effecting many brands of TV's PVR's and set-top boxes that apparently stems from the last (underdeveloped?) Freeview upgrade late last year. The common comment to date has been "The development team are working on the issue, however there’s currently no available ETA on resolution" 
I'ts been an issue for over a month now, so it must be a biggie to fix.

Thanks for you response. I guess casting will still have to continue for now then.

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service