Hi there, we have a new Samsung TV and the Freeview on demand does not work. It just stops on the loading page. TV is model UA50RU7400SXNZ.

Any help would be appreciated

Views: 100

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Therese

I’ve passed this onto our development team Who will test from the lab, have you tried fully powering off and unplugging your TV sand reconnecting to see if it works again?

Josh
I’ve just tried that, no luck unfortunately.

Reply to Discussion

RSS

LATEST:

You can follow the latest updates via Network Status here

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service