Steve
  • Westport
  • New Zealand

Steve's Discussions

TVNZ not playing

Started this discussion. Last reply by robmarread on Monday. 11 Replies

The tvnz shows are not playing on Freeview plus.Any one else having this issue?Continue

Program guide

Started Sep 25, 2016 0 Replies

Has the epg guide changed or is itThe new box that we have (free view plus)The new guide sucks.Difficult to find programs to recordDifficult to check for programsDifficult over allCan it be changed…Continue

 

Steve's Page

Latest Activity

robmarread replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"Yay! It's working now on my s8200, which auto updated thru the night to the new firmware. Thanks guys!"
Monday
Steve replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"Ok everyone just done the manual update and the TVNZ app seems to be working now Thanks Freeview team. Lucky it's working now the wife and I were running out of shows. And we may ended up having to talk to each other:)"
Monday

Dish TV
Dish TV Support replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"Hi Guys  We have released firmware updates to address the TVNZ OnDemand issue.  Please check and install the following updates (released Sat 17 Jun): AerialBox T2200 firmware version v1.40; SatBox S8200 firmware version v1.31; If…"
Sunday
Josh Hill replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"Hi Andrea, a firmware update will be released in the next few days for the devices, this will correct the issue with TVNZ. "
Sunday
Andrea staines replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"We are having the same problem, we can see the program guide but won't open..."
Sunday
Josh Hill replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"Hi Cherie,  DISH TV are releasing the firmware for the T2200 on Monday, S8200 will get the update too but after the T2200. "
Jun 17
Cherie Pope replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"We are having the exact same problem.  Has your problem been resolved?"
Jun 16
Josh Hill replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"We have not received an ETA from TVNZ, Their team are still looking into the issue at the moment. "
Jun 14
Leon replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"yes its happening on my t2200"
Jun 13
robmarread replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"Yes it's happening on my Satbox s8200"
Jun 12
Josh Hill replied to Steve's discussion TVNZ not playing
"After the ads at the start of the video, the video does not start to stream.  This has been observed intermittently on LG TVs, Satbox S8200 and AerialBox T2200.  This issue is being investigated by the development team.  If…"
Jun 12
Steve posted a discussion

Program guide

Has the epg guide changed or is itThe new box that we have (free view plus)The new guide sucks.Difficult to find programs to recordDifficult to check for programsDifficult over allCan it be changed back on our boxThanksSee More
Sep 25, 2016
Steve is now a member of freeview forum
Feb 18, 2014

Comment Wall

You need to be a member of freeview forum to add comments!

Join freeview forum

  • No comments yet!
 
 
 

Connect With Us!

Latest Activity

Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
yesterday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles and Josh Hill. Tried that and unfortunately did not work.  Looks like I am…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Josh beat me to it. Needs to be changed to 10750/10750. Hopefully it will work then. I'm…"
yesterday
Josh Hill replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Hi patrick,  Head back to the first menu in your first image and press the blue button, that…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles, Have uploaded two photos of the system trying to do its thing. Looks like the 11300…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Check your LNB frequency. Should normally be 10750 but you may have an 11300 LNB? Can you post a…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Josh Hill Yes the Sky box was working before and had great reception on all channels. Thanks"
yesterday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service