I have an Veon TV with builtin Freeview.. The TV is about 7 years old.

I have lack of consistently with reception. Some times the channels do not work correctly, they go patchy, or say no reception, next time it gets turned on it go fine.  Sometimes the channels are missing altogether. 

Currently I am missing Prime and Choice, I have tried re tuning and factory reset and they are still missing.  I am based in Auckland. Does anyone have any ideas what the issue is?

Views: 112

Reply to This

Replies to This Discussion

Yes, you need to get your Aerial system looked at

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service