We got outr freeview connected with an aerial a few weeks ago. Live Tv works great. We watched OnDemand for maybe 2 nights - no issues. Now when I go into OnDemand, I can access the menu, and select a show, but when I try to view a specific episode, it freezes on the logo (like tvnz or Threenow) and will not play the actual episode. We didn’t change anything on the TV... help please! Doing my head in!!

Views: 335

Reply to This

Replies to This Discussion

You could try removing the power from the set at the wall socket for 30 secs or so then plugging in and turning on again (cold reboot). It quite often works wonders but not guaranteed.

Cool! Will give it a go!

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service