S8200 box. The EPG shows the correct programme currently showing but when I select to watch channel it shows me Prime+1. To get the current prime programming I have to manually type channel 10 into the remote. Additionally, I don't even have Prime+1 listed as a channel on EPG!
Anybody know how to solve this issue?

Views: 197

Reply to This

Replies to This Discussion

I have exactly the same issue with my S8200, and it's a real pain!

I contacted DishTV, and they say it's a known problem with Freeview's EPG.

The say it's happening on a number of receivers, but they believe it's only when connected via satellite dish.

They say Freeview needs to correct the problem, but it could be some time before it's fixed.

Reply to Discussion

RSS

LATEST:

You can follow the latest updates via Network Status here

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service