Hi everyone :) thanks for the add. I have cancelled my sky account , but they have yet to officially disconnect it, I have unplugged the sky decoder & am trying to set up dish tv freeview sr7070r, it keeps telling me no signal  ?

Views: 458

Reply to This

Replies to This Discussion

Check you have the correct LNB setting in the setup menu. If 10750 doesn't work try 11300. Can you post a photo of the tuning setup screen showing your parameters? They need to match those for the Sky Decoder.

Hi

With the S7070r if you are setting it up for the first time.. or first time in a while I would suggest a factory default, this is in the menu - installation - factory default, password is 0000. It should load to a country setup screen where you can press OK and it will do a full scan. For more assistance please call our support desk on a landline: 0800 347488, or a cellphone: 07 9294123 or email us at support@dishtv.co.nz

-Luke

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2020   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service