Hi there
We have the UA40JU6400 tv. Freeview capable etc. We have had the freeview on demand working but the guide keeps disappearing on us. I have to restart the tv from the wall power supply (turn it off and on again) to get it to work again & even that solution is intermittent. Not sure if its a freeview issue or setting Im not seeing on the TV.
The tv software is all up to date
Thoughts?

Views: 155

Reply to This

LATEST:

We'll keep you updated here...

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service