Hi my S8200 since a year or so ago has never worked properly after you changed to the new TV guide which I hate and now and then it flicks back to the old TV guide which is great  then it goes back to the new one.

But the main thing that really gets me going is Tv on demand I can never log in from the TV guide only the app which is there at first but after using it once the app portal never comes back till you reboot the system to get the portal to work properly again and sometimes you have to reboot several times to get the portal back.

Never really been happy with this unit.

Len

Views: 117

Reply to This

LATEST:

We'll keep you updated here...

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service