Hi there have a Phillips tv where on demand was working fine now on demand loads click a show and say error on playback model number 55PUT6102/79

Views: 1132

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Jason, 

Sorry to hear you are having issues with OnDemand. 
To help you with your inquiry I will need some more information. 

  • Have you completed a full reboot on the TV? e.g. Power off from wall and power on again? 
  • Have you been disconnected the internet and reconnected again? and is it via WiFi or Ethernet Cable? 
  • Is the TV up to date? 
  • Which shows are affected?

Thanks 

Josh

I have tried everything even factory reset on both tv and router and still nothing all on demand is affected

Hi Jason, 

When the error appears is there a code that shows or is it just the message?

Josh

Jason Bianchi said:

I have tried everything even factory reset on both tv and router and still nothing all on demand is affected
Just a message error during playback it was working fine until a month ago

You could possibly try a Factory Reset and see if Ondemand loads again, please note resetting your TV will erase settings and logins. 

Josh

I’ve tried a factory reset many times now on both the tv and the internet router

Could you private message some contact information, I will submit a ticket for you which will go to our lab team whom will contact you for further information

Josh 


Jason Bianchi said:

I’ve tried a factory reset many times now on both the tv and the internet router

Same here, and was working before.  Same model, purchased from PB Tech, same error message.  Tried a reset too (Philips tv called it a 'reinstall').  Even tried an update.  Was in contact with Freeview NZ and was told it is the fault of the TV.

Hi 

Both my daughter and I have the same TV and same issue with a Philips 6102 series. I have had my tv back to PB Tech twice. Last time was just last week where they replaced everything but the screen and back panel (so everything internal) and I am still getting the same error message. They suggested I try you guys as they feel that they have done all they can with regards to the tv. Seems odd that it worked ok at start, then I started to get a few niggles of things not working properly and now I just get the error message. What can I do?

So tvnz said it’s a freeview issue that they might be able to fix so let’s hope 

Thanks for the feedback I thought I was going a bit looney that it was something on my end alone
Fingers crossed then that tvnz can fix!

Reply to Discussion

RSS

NETWORK STATUS ALERTS

See Network Status page for updates.

Freeview On Demand Changes Read More Here

Quick Links

© 2022   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service