EPG does not load. Loading comes up but does not progress.

Views: 143

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Kevin, 

Try switching your unit off from the wall and wait 2 minutes then reboot. Try loading the EPG again and see if this worked. If you have further issues consult your manufacturer for troubleshooting. 

Kindest Regards

Josh 

Thanks for this.. Yes tried rebooting. Will try again. Is contacting the manufacturers useful.? They seem to be faceless.

kevin

Josh Hill ✔️ said:

Hi Kevin, 

Try switching your unit off from the wall and wait 2 minutes then reboot. Try loading the EPG again and see if this worked. If you have further issues consult your manufacturer for troubleshooting. 

Kindest Regards

Josh 

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Scott Brown replied to Scott Brown's discussion Help! Satbox S8200 Bootlooping
"Yes, thanks. A tekkie had me download a software update on to a flash drive and plug it into the…"
Thursday
willis replied to Scott Brown's discussion Help! Satbox S8200 Bootlooping
"tried unplugging the dish?"
Thursday
Scott Brown posted a discussion

Help! Satbox S8200 Bootlooping

Can anyone tell me if there is a cure for a Satbox  that suddenly takes hours to boot, then loads…See More
Wednesday
Russell Clarke replied to Russell Clarke's discussion Samsung 55" Ultra HD 4K Smart LED Television
"Its already all connected, it seems odd that the FV app is so picky as to require a specific…"
Sep 15

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service