Hi Guys

For the last few weeks when trying to set up to record, it comes up with "HDD cannot connect check connections" therefore I am unable to set record or play any previous recordings although they show up. TV reception is great.

I am connected to TV by HDMI. I do a reboot no difference, I have changed the cable no change. An hour or two later I see a screen sign "media initialization complete" or words to that effect and I can then set record etc. Tends to happen between 6 pm & 8 pm. That maybe a coincidence. EPG works fine .

Any ideas.

Arnie Mason 

Views: 103

Reply to This

Replies to This Discussion

Morning Arnie

There is a possible fault with the hard drive connections, and might be best to contact our email support team today so we can investigate further as this may be an indication of an hardware fault.

You can contact us here: https://www.dishtv.co.nz/index.php?route=information/contact

Hi,

Think I may have it sorted.

We had been turning the switch off at the wall, it has not happened since leaving it on standby.

Hence switching on around 6pm at the wall it would take some time to sort .

I will monitor it and get back to you if it happens again.

Thank you for your assistance Cheers Arnie.

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Biggles replied to William Petty's discussion Red vertical line on tv screen
"How wide? Whereabouts on screen? All inputs or just TV? Picture?"
11 hours ago
William Petty replied to William Petty's discussion Red vertical line on tv screen
"Red vertical line down the picture what more can I say"
11 hours ago
David B replied to James Eaton's discussion New Freeview On Demand 2 issues
"And just as suddenly FOD is back, without doing anything. I "
Friday
John Baird replied to William Petty's discussion Red vertical line on tv screen
"If I knew the answer to that , I’d know next weeks lotto No’s;-) How about some more…"
Friday

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service