Hi I installed Smart VU X to our TV HDMI yesterday and all is well except Freeview live seems to play the audio 'twice' - one track in sync and another with a few seconds delay over all channels. If you relaunch Freeview it works normally for a while but then returns after a few channel changes - any ideas or fixes thanks 

Views: 64

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Richard, 

That's not good to hear! Have you looked to see if the app needs updating in the Play Store and whether a update is needed on the SmartVu? If so then I would recommend updating those and trying the Freeview Live TV application again, if the issue persists please let me know and I can get our developers as well as DISH TV to investigate further. 

Thanks 
Josh

Reply to Discussion

RSS

LATEST:

We'll keep you updated here...

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service