Recently I had a reception issue that was only resolved by powering down then restarting my dish LNB.  I had to retune afterwards but despite several attempts, including a complete tuner reset, I cannot tune in channels 9 and 10.  Channel 9 is of no concern but lack of Prime TV is a bother.  Suggestions for a fix please.  

I operate  a Veon SAT 101 receiver.  Location is Oamaru, North Otago.

cheers

Views: 230

Reply to This

Replies to This Discussion

Simple. Replace the LNB.

Probs an old Sky one,

In the interim you could try shifting the LNB Frequency up or down by 5 - 10mhz in your setup menu. Might keep it going til you replace the LNB.

Satellite Networks Motueka said:

Simple. Replace the LNB.

Probs an old Sky one,

Reply to Discussion

RSS

LATEST:

We'll keep you updated here...

Connect With Us!

Be a part of the New Zealand Freeview Community!

Welcome to your Freeview Forum!  This is the online home for all Freeview viewers, retailers, manufacturers and installers. It's a place where you can find help, share advice, tips and your know-how to help another fellow "Freeviewer" out.

How do I get started?

1. Begin by signing up for Freeview Forum here.  Sign up is simple, fast & free, all we ask is that you abide by a few simple guidelines.

2. Once you've signed up, you'll be able to:

What details should be included when asking for help?

Including key details will help the community help you.....

1. What your coverage is (check by entering your full address here).

2. What antenna you're using (indoor of outdoor UHF aerial, or satellite dish).

3. What brand & model your device is.

4. What channels or programmes you're having trouble with (if any).

5. And of course - as many other details as you think would be relevant.

© 2019   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service