Hi all - any one with ideas would be much appreciated!  I have tried the factory re-set - when it scanned, it picked up every other channel but NO Prime  I tried also the other instructions here but it doesn't give me the Asia4 option to select :(

Does any one no where I can get information from please to get it back???

Views: 1003

Reply to This

Replies to This Discussion

Update - Have checked and have every other channel I should have - just no Prime

All fixed - THANK YOU Biggles :)

Your step by step instructions are brilliant.  Just installed the extra channels tonight.
I really liked the Hills 200 Freeview machine, and it's wonderful to be able to continue using it. Thank you so much Biggles.  You're a Genius. 

Cheers, Christine

Reply to Discussion

RSS

OUTAGE ALERT:

All  Systems Go!

Latest Activity

Biggles replied to Damien Service's discussion Problem with UHF signal
"It's unlikely to be the Panasonic or STB. Normally they either work or they don't. The…"
7 hours ago
Damien Service posted a discussion

Problem with UHF signal

I have an 8 year old Panasonic Freeview recorder (DMR-XW380) and for some time the UHF signal has…See More
yesterday
Robyn Wilson posted a discussion

Series view

My recordings are coming up as single view, when I hit series view, one single recording comes up.…See More
Sunday
Andrew Weir replied to Andrew Weir's discussion Fitzherbert CH33 570MHz no longer transmitting?
"Looks like the fantastic Welly weather today meant they got up the tower OK. As of this afternoon,…"
Friday

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service