I keep getting an on screen message "Media Read Failure" When I try to watch recorded content it does not play. If it does play it is buffering and pixelated. Unable to record any other programmes. Help please

Views: 204

Reply to This

Replies to This Discussion

I'm having the same issue, only today.   Its also asking me to check it the HDD connection.  Have unplugged/turned off and rebooted SEVERAL times.  Could this be a hard drive issue?  Seems a little coincidental now that I read your issue too?

So, last night I was able to get the unit working again... after switching on and off several more times - I also went into system settings and pressed "update S/W software OTA" and then everything kick started again (probably coincidence).  But then I turned on the TV this morning, got "no signal" message.  Unplugged again, rebooted and have now factory reset but now getting the message "media not alive"... at least we can watch TV again.  Have a feeling the hard drive has a gone.  Maybe time for a new unit... unless anyone can give me tips on how to reset the media?

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Graham Syder replied to Graham Syder's discussion is there UHF in Puponga?
"Excellent feedback guys, I'm off over there for the weekend. I don't have a mast to…"
2 hours ago
Satellite Networks Motueka replied to Graham Syder's discussion is there UHF in Puponga?
"Willis is right and you dont need a high gain antennae.The coverage map is so flawed. There is no…"
14 hours ago
Biggles replied to Graham Syder's discussion is there UHF in Puponga?
"Well it does according to it's coverage map. East side of Arapawa Is shows good reception…"
14 hours ago
willis replied to Graham Syder's discussion is there UHF in Puponga?
"signal probably Mt Campbell as kaukau doesn't go west"
17 hours ago

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service