J Farr
  • Carterton
  • New Zealand

J Farr's Discussions

Replacing TIVO - cable problem

Started this discussion. Last reply by Biggles May 3. 2 Replies

The cable that joins the TIVO to the UHF terrestrial aerial doesn't fit the RF IN socket at the back of my aerialBox freeview plus. Is there an adaptor I can use? I've attached photos of the TIVO…Continue

Tags: -, cable, problems, plus, freeview

 

J Farr's Page

Latest Activity

J Farr left a comment for J Farr
"Thanks very much Biggles and wills!"
May 3
Biggles replied to J Farr's discussion Replacing TIVO - cable problem
May 3
willis replied to J Farr's discussion Replacing TIVO - cable problem
"just get an f to belling lee male adaptor"
May 3
J Farr posted a discussion

Replacing TIVO - cable problem

The cable that joins the TIVO to the UHF terrestrial aerial doesn't fit the RF IN socket at the back of my aerialBox freeview plus. Is there an adaptor I can use? I've attached photos of the TIVO socket and cable and the socket of my aerialBox freeview plus T2100. I would be very grateful if someone could help. Jan…See More
May 2
J Farr is now a member of freeview forum
Nov 5, 2013

Comment Wall (1 comment)

You need to be a member of freeview forum to add comments!

Join freeview forum

At 11:17 on May 3, 2017, J Farr said…

Thanks very much Biggles and wills!

 
 
 

Connect With Us!

Latest Activity

david adamson posted a discussion

Distorted image from Veon SAT101

Hi All.I have a Veon SAT101 receiver. I have noticed some picture distortions…See More
1 hour ago
Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
yesterday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles and Josh Hill. Tried that and unfortunately did not work.  Looks like I am…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Josh beat me to it. Needs to be changed to 10750/10750. Hopefully it will work then. I'm…"
yesterday
Josh Hill replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Hi patrick,  Head back to the first menu in your first image and press the blue button, that…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles, Have uploaded two photos of the system trying to do its thing. Looks like the 11300…"
Wednesday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Check your LNB frequency. Should normally be 10750 but you may have an 11300 LNB? Can you post a…"
Wednesday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service