Hi

I have an Aerial box T220 and I am having issues with the Apps not connecting. It appears when I try to install the wifi is says the dongle is not connected. It has previously been working fine. When I try to connect to the App it says it cannot load the page

Can you help please

Paul

Views: 161

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Paul 

Dish TV has advised if you unplug the power cable from the device and wait a few seconds before plugging it in, let it reboot and then you should not see the "Dongle not connected" message. 

If you continue to get the error please contact Dish TV support directly on either of their support methods. 

Kind Regards, Josh

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Latest Activity

Paul replied to david adamson's discussion Distorted image from Veon SAT101
"Hi David I have the Veon 101 connected to a 42 inch Samsung (Plasma )via hdmi  and don't…"
15 minutes ago
david adamson posted a discussion

Distorted image from Veon SAT101

Hi All.I have a Veon SAT101 receiver. I have noticed some picture distortions…See More
1 hour ago
Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
yesterday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles and Josh Hill. Tried that and unfortunately did not work.  Looks like I am…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Josh beat me to it. Needs to be changed to 10750/10750. Hopefully it will work then. I'm…"
yesterday
Josh Hill replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Hi patrick,  Head back to the first menu in your first image and press the blue button, that…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles, Have uploaded two photos of the system trying to do its thing. Looks like the 11300…"
Wednesday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service