The tvnz shows are not playing on Freeview plus.
Any one else having this issue?

Views: 287

Reply to This

Replies to This Discussion

After the ads at the start of the video, the video does not start to stream.  This has been observed intermittently on LG TVs, Satbox S8200 and AerialBox T2200.  This issue is being investigated by the development team.  If you're experiencing this issue, please report it here. 

Regards

Josh

Yes it's happening on my Satbox s8200
yes its happening on my t2200

We have not received an ETA from TVNZ, Their team are still looking into the issue at the moment. 

We are having the exact same problem.  Has your problem been resolved?

Hi Cherie, 

DISH TV are releasing the firmware for the T2200 on Monday, S8200 will get the update too but after the T2200. 


Cherie Pope said:

We are having the exact same problem.  Has your problem been resolved?

We are having the same problem, we can see the program guide but won't open...

Hi Andrea, a firmware update will be released in the next few days for the devices, this will correct the issue with TVNZ. 

Andrea staines said:

We are having the same problem, we can see the program guide but won't open...

Hi Guys

 We have released firmware updates to address the TVNZ OnDemand issue.  Please check and install the following updates (released Sat 17 Jun):

  • AerialBox T2200 firmware version v1.40;
  • SatBox S8200 firmware version v1.31;

If your recorder has not updated, please power off the recorder at the wall and power back on again to force the unit to look for new firmware as it boots.  Latest updates can also be found on the DISH TV Facebook Page here.

Ok everyone just done the manual update and the TVNZ app seems to be working now
Thanks Freeview team.
Lucky it's working now the wife and I were running out of shows.
And we may ended up having to talk to each other:)
Yay! It's working now on my s8200, which auto updated thru the night to the new firmware. Thanks guys!

Reply to Discussion

RSS

Quick Tools

Latest Activity

wayne morris replied to wayne morris's discussion freeview tuning
14 minutes ago
wayne morris replied to wayne morris's discussion freeview tuning
16 minutes ago
Biggles replied to wayne morris's discussion freeview tuning
"If you tried both and it doesn't show a signal then there is some other problem. Could be the…"
2 hours ago
Paul replied to wayne morris's discussion freeview tuning
"try 10745  the LNB my have drifted .."
3 hours ago
wayne morris replied to wayne morris's discussion freeview tuning
3 hours ago
wayne morris replied to wayne morris's discussion freeview tuning
3 hours ago
Josh Hill ✔️ replied to wayne morris's discussion freeview tuning
"Hi Wayne  It could be the LNB settings you need to adjust there are two common frequencies…"
3 hours ago
Biggles replied to wayne morris's discussion freeview tuning
"Your LNB may be 11300mhz, not 10750. Try 11300 instead."
3 hours ago

Connect With Us!

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service