Hi Guys

For the last few weeks when trying to set up to record, it comes up with "HDD cannot connect check connections" therefore I am unable to set record or play any previous recordings although they show up. TV reception is great.

I am connected to TV by HDMI. I do a reboot no difference, I have changed the cable no change. An hour or two later I see a screen sign "media initialization complete" or words to that effect and I can then set record etc. Tends to happen between 6 pm & 8 pm. That maybe a coincidence. EPG works fine .

Any ideas.

Arnie Mason 

Views: 59

Reply to This

Replies to This Discussion

Morning Arnie

There is a possible fault with the hard drive connections, and might be best to contact our email support team today so we can investigate further as this may be an indication of an hardware fault.

You can contact us here: https://www.dishtv.co.nz/index.php?route=information/contact

Hi,

Think I may have it sorted.

We had been turning the switch off at the wall, it has not happened since leaving it on standby.

Hence switching on around 6pm at the wall it would take some time to sort .

I will monitor it and get back to you if it happens again.

Thank you for your assistance Cheers Arnie.

Reply to Discussion

RSS

Quick Tools

Latest Activity

Biggles replied to Sue Hutchings's discussion Loss of Channels
"Antenna looks OK. Same as mine. Pg 37/38 of the Manual, not…"
yesterday
Sue Hutchings replied to Sue Hutchings's discussion Loss of Channels
"The aerial...tah dah!!!  I have gone into the menu and can't find a page 38????"
yesterday
Sue Hutchings replied to Sue Hutchings's discussion Loss of Channels
yesterday
Biggles replied to Sue Hutchings's discussion Loss of Channels
"OK. Check signal strength for each MUX in the T2200 setup menu and post results. Pg38 of the Manual…"
Friday
Sue Hutchings replied to Sue Hutchings's discussion Loss of Channels
"Thanks for reply! It is an outside UHF aerial. What sorts of things can cause interference, do you…"
Friday
Biggles replied to Sue Hutchings's discussion Loss of Channels
"What sort of antenna do you have? Sounds like an antenna/cabling problem as you are missing justone…"
Friday
Sue Hutchings posted a discussion

Loss of Channels

Hi everyone...I hope someone can help me.I recently purchased a Dish T2200 and installed it without…See More
Friday
nzdtv.com replied to John Ridgway's discussion YAGI-type UHF Aerial in the sitting room?
"The only health issue is if you trip over it, Heres a tip for indoor use of a outdoor antenna you…"
Thursday

Connect With Us!

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service