Hi Guys

For the last few weeks when trying to set up to record, it comes up with "HDD cannot connect check connections" therefore I am unable to set record or play any previous recordings although they show up. TV reception is great.

I am connected to TV by HDMI. I do a reboot no difference, I have changed the cable no change. An hour or two later I see a screen sign "media initialization complete" or words to that effect and I can then set record etc. Tends to happen between 6 pm & 8 pm. That maybe a coincidence. EPG works fine .

Any ideas.

Arnie Mason 

Views: 83

Reply to This

Replies to This Discussion

Morning Arnie

There is a possible fault with the hard drive connections, and might be best to contact our email support team today so we can investigate further as this may be an indication of an hardware fault.

You can contact us here: https://www.dishtv.co.nz/index.php?route=information/contact

Hi,

Think I may have it sorted.

We had been turning the switch off at the wall, it has not happened since leaving it on standby.

Hence switching on around 6pm at the wall it would take some time to sort .

I will monitor it and get back to you if it happens again.

Thank you for your assistance Cheers Arnie.

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Ross Lambourn replied to Ross Lambourn's discussion How to decrease the "Skip" time
"I record with an Aerial Box T2200. "
2 hours ago
willis replied to Ross Lambourn's discussion How to decrease the "Skip" time
"What do you record with? Eg my recorder is dish t 1050 has +/-10 min which is next to useless but…"
8 hours ago
Ross Lambourn posted a discussion

How to decrease the "Skip" time

My remote has a "Skip" function that moves the video on 10 minutes which is no use to me. I would…See More
11 hours ago
Biggles replied to David Edmunds's discussion powering LNB
11 hours ago

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service