I am using a SatBox S8200 with dish aerial.

When I book a Prime movie to record, or press record while viewing, the movie does not record and save to the library.   I can pause and rewind the movie while watching so obviously the movie is being recorded but once the movie is finished the movie disappears from the library (in fact it never appears in the Library; only in List with "R" against it but this listing gets deleted as soon as the movie finishes.

Other Prime programmes record and save to the library OK. 

 Have Prime "coded" their movies to prevent saving to the Library? Other channel movies record OK.

Views: 228

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Allen, 

We will talk to our team about this and will get back to you,

Thanks, 
Josh
Dish TV Online Desk 

Thanks Josh,

Thanks for such a prompt response - great support.

I should add the following:

Referring to the Dish TV S8200 & T2200 Freeview EPG Changes remarks in the discussion panel; I tried this and process does not work to record. I still have to use the red record button. It may well be that I have not downloaded the latest software updates; I turned off automatic updates as they caused the SatBox to lock up requiring switching off at wall and were a general nuisance.  Perhaps the fact I have not got the latest software may be a factor.  I will do a manual update later tonight and check progress.

Secondly the statement that other channel movies record OK is probably incorrect now as well. I now note that a TV2 film booked to record may well suffer the same fate, i.e. will not be saved in the Library. I base this on remarks in the List bookings against previous Prime, and now TV2 films, booked to record of "This booking will be removed after the recording is successful". There is little point of recording something only to have it removed if successful I would have thought.

Cheers,

Allen

Hey Allen

Updating to the newest firmware will help indeed, I have just got back in relation your first question, 

There is a folder in series view called single recordings. Your recording might be in there.
Also try changing back to episode view if not in the folder and see if you can see it there.

Regards,
Josh
Dish TV Online Desk

Hi Allen,

Just checking up with you on what the situation is now, are things corrected after an update, have you found the recordings in the single episode view mode as indicated above?

Regards, Josh
Dish TV Online Support Desk

Dish TV Support said:

Hey Allen

Updating to the newest firmware will help indeed, I have just got back in relation your first question, 

There is a folder in series view called single recordings. Your recording might be in there.
Also try changing back to episode view if not in the folder and see if you can see it there.

Regards,
Josh
Dish TV Online Desk

Hi Josh,

Hi Josh,

Found all missing recordings after downloading the latest upgrades and changing to episode view.  Thanks for your guidance on resolving my problem.  Great support.

With Thanks,

AllenAllen

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Latest Activity

Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
yesterday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles and Josh Hill. Tried that and unfortunately did not work.  Looks like I am…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Josh beat me to it. Needs to be changed to 10750/10750. Hopefully it will work then. I'm…"
yesterday
Josh Hill replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Hi patrick,  Head back to the first menu in your first image and press the blue button, that…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles, Have uploaded two photos of the system trying to do its thing. Looks like the 11300…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Check your LNB frequency. Should normally be 10750 but you may have an 11300 LNB? Can you post a…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Josh Hill Yes the Sky box was working before and had great reception on all channels. Thanks"
yesterday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service