Have a problem with my daughter's decoder. I disconnect my decoder (Veon 101) and replace it with hers. Run through a scan and pick up 15 TV stations and 12 radio stations. During scan signal level is 80% and quality 98%. After completion of scan, the result is saved. When trying to now watch TV, get  "no signal" on the screen. When I put my Veon 101 back, no problem. (Incidentally, I think the Veon 101  and the Dish TV s7070r are basically the same thing with different names). Any help would be appreciated please.

Views: 207

Reply to This

Replies to This Discussion

Followed some of the advice on this forum and did a "Factory Default" reset, tried again and victory is nigh, all works ok now. Thanks to the Freeview Forum for the good work you do. Best regards to all.

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Linda posted a discussion

Freeview Mini Guide

Hi,Recently freeview upgraded on our tv (Samsung Series 6) automatically.  I can't get rid of the…See More
16 hours ago
Krissy Lane posted a discussion

App continually failing on Panasonic tv

app keeps exiting or won’t open at all. I know it’s not internet connection issues as Netflix…See More
yesterday
Jeremy E replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"David - Thanks for that post. Maybe Sky does have exclusive rights. I will write to RT to find out…"
Tuesday
David Lipscombe replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"Biggles if you had watched Triangle/Stratos television when it was on the Freeview systems you…"
Tuesday

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service