I have switched to Freeview from Sky and have the S8200 box. When I try to load TVNZ's On Demand app, the little cogwheel just spins and spins and nothing happens. Same happens with the other On Demand apps. Is there something I'm missing?

Views: 334

Reply to This

Replies to This Discussion

Probably a stupid question but have you connected to your home network via cable or wifi as per the manual Pg29 (Network Setup)?

I'm pleased to report that I have indeed successfully connected (via WiFi) to my home network.

Biggles said:

Probably a stupid question but have you connected to your home network via cable or wifi as per the manual Pg29 (Network Setup)?

Hi James

I am currently in contact with someone reporting the same issues with the AerialBox T2100 with the same issues. I will touch base with our team to to see if we are getting more reports. 

Regards, Josh

Hi James

Please can you switch off your unit from the wall and leave for 30-60 secs then power on and try again? 

Thanks

Josh

James G said:

I'm pleased to report that I have indeed successfully connected (via WiFi) to my home network.

Biggles said:

Probably a stupid question but have you connected to your home network via cable or wifi as per the manual Pg29 (Network Setup)?


OK, I have done that (in fact, I left it unplugged for a few hours) and there is no change. 


Josh Hill said:

Hi James

Please can you switch off your unit from the wall and leave for 30-60 secs then power on and try again? 

Thanks

Josh

James G said:

I'm pleased to report that I have indeed successfully connected (via WiFi) to my home network.

Biggles said:

Probably a stupid question but have you connected to your home network via cable or wifi as per the manual Pg29 (Network Setup)?

Please run the Speedtest App that is on the APPS Menu, and take a a screen shot and attach it to your reply? 

Thanks, Josh

James G said:


OK, I have done that (in fact, I left it unplugged for a few hours) and there is no change. 


Josh Hill said:

Hi James

Please can you switch off your unit from the wall and leave for 30-60 secs then power on and try again? 

Thanks

Josh

James G said:

I'm pleased to report that I have indeed successfully connected (via WiFi) to my home network.

Biggles said:

Probably a stupid question but have you connected to your home network via cable or wifi as per the manual Pg29 (Network Setup)?

9 Mbps

I'll pass onto the team when they get in tomorrow morning, I would try a final power off tonight as the other user has done that and got it working again, 

Josh

James G said:

9 Mbps

Hi James, how do you access the apps? by the APPS button or the Green button (FreeviewPlus) 

Thanks, Josh


James G said:

9 Mbps
I use the green button. And I didn't realise the apps include a speed test so the speed I reported may be inacccurate (I used my iPhone's speed test app).

Hi James,

I was told from our technician that the Green Button seems to be working for customers however have you tried launching TVNZ Ondemand using the apps button? 

James G said:

I use the green button. And I didn't realise the apps include a speed test so the speed I reported may be inacccurate (I used my iPhone's speed test app).
Using the app my speed is 18.3mbps and the on demand works for me. Thanks for the help!

Reply to Discussion

RSS

Quick Tools

Latest Activity

CRAIG ROBERTSON replied to CRAIG ROBERTSON's discussion ON DEMAND FREEZES
"I used to be able to tab across and access the individual apps , but now it just freezes on the…"
5 hours ago
John replied to Carl's discussion Recomendations
"Hi, do you have a model number? I too are looking around for a Tivo replacement (love the Tivo, so…"
11 hours ago
Biggles replied to John Ridgway's discussion YAGI-type UHF Aerial in the sitting room?
"No."
15 hours ago
Josh Hill ✔️ replied to John Ridgway's discussion YAGI-type UHF Aerial in the sitting room?
"Hi John  Thanks for your question, it's a good one!There have been no reports of aerials…"
16 hours ago
Josh Hill ✔️ replied to CRAIG ROBERTSON's discussion ON DEMAND FREEZES
"Hi Craig,  Are you able to tell me which app on Freeview On Demand you are having issues with?…"
16 hours ago
John Ridgway posted a discussion

YAGI-type UHF Aerial in the sitting room?

We are in a tiny flat with no access to mounting an aerial outside.We have put our YAGI-type UHF…See More
17 hours ago
CRAIG ROBERTSON posted a discussion

ON DEMAND FREEZES

Hi team,I recently purchased a Samsung HD Smart TV, UA43M5500ASXNZUnfortunately, your Freeview on…See More
19 hours ago

Dish TV
Dish TV Support replied to Trudy knighton's discussion Lost Internet connection
"Hi It would be best if you could contact our support team while in front of the unit. Call from a…"
Wednesday

Connect With Us!

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service