I have a Sony KD-65X7500D tv and on demand hardly ever works.  It plays the first ad but then just has the loading circle.  I've emailed about this a couple of times but get a standard reply of we've passed this onto the technical team.  It doesn't work on any of the available channels and it's the same for any program we try to watch.  My TV is up to date and I did read on another post that there was an update available to download onto a USB but it wasn't for my model of TV.  It's been like this for well over a month now and is super frustrating!!!

Views: 283

Reply to This

Replies to This Discussion

I think it comes down to the DRM protection on demand use.

You tube is free so don't bother with protection.

Netflix you have their own protection system and have obviously come to an arrangement with Sony.

Sony need to update their browser but they perhaps see on demand in NZ a small market not worth the effort.

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Jeremy E replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"Thanks. I'd appreciate it if you could cite a credible source of information."
1 hour ago
John Baird replied to Matto's discussion Loss of Prime Reception regularly
"Btw , that panel is a disgrace if a “ professional “ installed it"
1 hour ago
John Baird replied to Matto's discussion Loss of Prime Reception regularly
"As Biggles says Uhf to the Tv you use, only thing is if you have 16 outlets then there must be some…"
1 hour ago
John Baird replied to Jeremy E's discussion RT on Freeview?
"Because they have to pay for the pleasure of joining"
1 hour ago

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service