Hi 

I have 2 TV's. one has a build in freeview which works with the UHF ariel no problem.  Then I have another TV that it says no signal.  The TV is a Sony Bravia and I have connected it correctly because I can see the setup box menu (SatView DVB S D580)and setup options.  I brought the other TV in and connected the UHF ariel and the build in freeview channels are there but not on the set up box.  Please help a technologically challanged person!!

Views: 394

Reply to This

Replies to This Discussion

Your box needs to be connected to a dish, or buy a DVB T STBox & connect it to the aerial.
The aerial is connected to the set up box with the colour cables

Sorry but that doesn't make sense.

Your Set Top Box is a Satellite Box and needs a Satellite Dish connected to the antenna input, not a UHF antenna. It won't work with a UHF Antenna.

Read all about the difference between Satellite (Dish Antenna) and Terrestrial (UHF Antenna) here

http://www.freeviewnz.tv/faq-library/getting-freeview/how-do-i-get-...

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Latest Activity

Biggles replied to Natalie Turner's discussion Channels 10 Prime and 12 Choice breaking up after a few minutes
"Check your antenna and cabling. Deteriorating signals are nearly always antenna/cabling related."
yesterday
Natalie Turner posted a discussion

Channels 10 Prime and 12 Choice breaking up after a few minutes

I have a Samsung TV with built-in Freeview. It's been fine for five years but now Prime (10) and…See More
yesterday
david adamson replied to david adamson's discussion Distorted image from Veon SAT101
"Hi Paul I was using the video and audio coax outputs to connect to the TV. Wondering if there was…"
Saturday
Paul replied to david adamson's discussion Distorted image from Veon SAT101
"This may fix your problem. Fuzzy or Blurry pictureThe steps to correct this are as…"
Saturday
Paul replied to david adamson's discussion Distorted image from Veon SAT101
"Hi David I have the Veon 101 connected to a 42 inch Samsung (Plasma )via hdmi  and don't…"
Saturday
david adamson posted a discussion

Distorted image from Veon SAT101

Hi All.I have a Veon SAT101 receiver. I have noticed some picture distortions…See More
Saturday
Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
Thursday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
Thursday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service