Have lost signal short while ago on 1,2,6 and 7 channels but other channels are ok. Anyone else's got the same problem? What's the reason? Ta

Views: 338

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Marica 

There has been an issue with the Auckland Waiatarua Transimission Site and Kordia have been up investigating. TVNZ Channels are the only affected channels. 

Thanks
Josh

Could this possibly be why I am unable to receive TVNZ channels in Napier?

Josh Hill ✔️ said:

Hi Marica 

There has been an issue with the Auckland Waiatarua Transimission Site and Kordia have been up investigating. TVNZ Channels are the only affected channels. 

Thanks
Josh

Hi Lorilei 

The fault was only isolated to one transmitter in Auckland, no reports from Napier, Are you not seeing TVNZ  channels this morning? 

Regards, 
Josh

Signal on tvnz in central hawkes bay 65km from mt erin signal 77,quality 90

Reply to Discussion

RSS

Latest Activity

Tony Bowen replied to Tony Bowen's discussion satellite receiver stopped working
"Problem solved with a new lnb, cable and receiver. Delighted to say I got a signal straight away…"
Monday
Tony Bowen replied to Tony Bowen's discussion satellite receiver stopped working
"Thanks Willis. I tried this and got the same result. Then I checked the LNB to find the plastic…"
May 17
willis replied to Tony Bowen's discussion satellite receiver stopped working
"See if it will switch on with the satellite cable unplugged If so then cable/ lnb suspect If not…"
May 17
clifford c wright replied to clifford c wright's discussion missing tv1,tv2, duke on freeview.
May 17

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service