Hi I have a new LG tv which has free view plus including the on demand apps.

Unfortunately, the apps are completely useless. They crash every single time I try and use them.

What happens is I open the app, sometimes within a second or two it just closes and drops me back in to the live tv. Sometime I can get it to play for 30 seconds or so before it happens.

I've checked for any updates for the Tv but we are on the latest version. Does anyone else have the same issue? Any ideas to try fix it??

Thanks for any help.

Views: 103

Reply to This

Replies to This Discussion

I'm having exactly the same issues with my LG 49UH652V. Free view has said it is not their problem, but my TV supplier has done research with LG and other model TVs and many are having the same problem. My supplier said a fix is apparently coming, but I've been waiting since March. Its a software issue with Free view Plus, so hopefully it will resolved if they it seriously.

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Latest Activity

Paul replied to david adamson's discussion Distorted image from Veon SAT101
"Hi David I have the Veon 101 connected to a 42 inch Samsung (Plasma )via hdmi  and don't…"
9 minutes ago
david adamson posted a discussion

Distorted image from Veon SAT101

Hi All.I have a Veon SAT101 receiver. I have noticed some picture distortions…See More
1 hour ago
Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
yesterday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles and Josh Hill. Tried that and unfortunately did not work.  Looks like I am…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Josh beat me to it. Needs to be changed to 10750/10750. Hopefully it will work then. I'm…"
yesterday
Josh Hill replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Hi patrick,  Head back to the first menu in your first image and press the blue button, that…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles, Have uploaded two photos of the system trying to do its thing. Looks like the 11300…"
Wednesday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service