Just had another firmware update today and now if i want to access the menu it takes about 5-6 goes before it will load and I cannot now access tvondemand.

I get the error message there is something wrong with the internet connect but it shows as being connected in the settings.

Also con now not turn on my satbox using the remote it has to be done manually.

Dish tv satbox s8200

Views: 169

Reply to This

Replies to This Discussion

I meant to say I cant access the apps  now for tv ondend

Hi Gary, you may need to reboot the unit for internet to be re-establish, if that doesn't work then please look at reconnecting to your internet using the device menu settings. 

Gary Burke said:

I meant to say I cant access the apps  now for tv ondend

Thanks Josh .That worked

but I still have to turn the box on manually as it wont work with the remote and I cannot get the menu to come up until after trying for about 5-6 times then it comes on.

I see it when I press the button but it is only a glimpse

Th remote works fine for channel changing and to turn off the box and yes I have changed to batteries.

When I push a button the light comes on so the remote is working.

The problems only began from the firmware update we got from the latest one and the one before so the problem lies with them.

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Latest Activity

Paul replied to david adamson's discussion Distorted image from Veon SAT101
"Hi David I have the Veon 101 connected to a 42 inch Samsung (Plasma )via hdmi  and don't…"
15 minutes ago
david adamson posted a discussion

Distorted image from Veon SAT101

Hi All.I have a Veon SAT101 receiver. I have noticed some picture distortions…See More
1 hour ago
Beth Emerre replied to Beth Emerre's discussion Lost all signal
"I've got Ultraplus 700hdmi"
yesterday
Beth Emerre posted a discussion

Lost all signal

I'm hoping someone can help...last Tuesday the area had two consecutive power cuts and since then…See More
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles and Josh Hill. Tried that and unfortunately did not work.  Looks like I am…"
yesterday
Biggles replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Josh beat me to it. Needs to be changed to 10750/10750. Hopefully it will work then. I'm…"
yesterday
Josh Hill replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Hi patrick,  Head back to the first menu in your first image and press the blue button, that…"
yesterday
Patrick Mckibbin replied to Patrick Mckibbin's discussion New S7070rHD-XM does not get a signal - HELP
"Thanks Biggles, Have uploaded two photos of the system trying to do its thing. Looks like the 11300…"
Wednesday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service