hi in a previous post I mentioned im having sound loss and locking up issues
on my t2200 I always have the low power setting turned on.
every time I turn the unit on for the first time no matter what time of day while watching normal tv approx 2 hours later the sound suddenly stops and unit locks up wont respond to remote or buttons on the front of the unit I can still see normal tv picture its just like ive turned volume down so to get going again I power off at wall for a min or more then turn back on and its fine till I turn it off again. this happens everytime I turn it on for the first time so once a day has to be powered off at wall to get going.
HOWEVER hopefully this helps you dish tv I have turned the low power setting to off and over the last two plus days the unit is working perfect no issues at all.
so clearly it has something to do with the low power mode.
please look into it
thankyou

Views: 36

Reply to This

Replies to This Discussion

with low power setting turned off the unit is still working perfect and seems to be faster loading menu items settings low power mode being off makes a big difference

Reply to Discussion

RSS

Connect With Us!

Latest Activity

Chris Verburg replied to Chris Verburg's discussion SatBox 8200 LBN switching
"Thanks Robert Got it work and see both satellites but BVN is invisible in the programme selector on…"
12 hours ago
Speedbrake replied to Speedbrake's discussion TV1, TV2 and Duke Nelson
"Thanks everyone for the replies - I shall make a note of the number for next time it happens, which…"
yesterday
mike-Nelson replied to Speedbrake's discussion TV1, TV2 and Duke Nelson
"In the future if we have a problem: 1) check that someone else nearby who uses Freeview has the…"
yesterday
Biggles replied to Speedbrake's discussion TV1, TV2 and Duke Nelson
"One would think that transmission providers would have monitor alarms so they would know…"
yesterday
Anna replied to Speedbrake's discussion TV1, TV2 and Duke Nelson
"Yes, that's is a good idea. I know a few people that lost these channels all night and I…"
yesterday
mike-Nelson replied to Speedbrake's discussion TV1, TV2 and Duke Nelson
"Yes, channel 34 (578 MHz) from Kaka Hill went off at about 5.33 pm yesterday.  The signal…"
yesterday
Speedbrake replied to Speedbrake's discussion TV1, TV2 and Duke Nelson
"Ah ha, they are all back on now ( after being off since yesterday evening) without my doing…"
yesterday
Speedbrake replied to Speedbrake's discussion TV1, TV2 and Duke Nelson
"Thank you for the reply, TV1+1 and 2+1 are off as well so it is that mux. The neighbours all have…"
yesterday

Upcoming Works

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service