Since the weekend, TV One on set-top box has sound issues, where the sound cuts out every few seconds. Only on this channel and only through the set-top box.

I have tried the standard freeview built into the tV - no issue.

I have tried disconnectin, re-tuning, chaning HDMI cable - nothing is making a difference.  So seems to be an issue with the freeview box itself. Any ideas?

Views: 144

Reply to This

Replies to This Discussion

Check the signal strength on your STB vs TV. They should be the same. If not you have a cabling problem.

Reply to Discussion

RSS

Quick Tools

Latest Activity

Biggles replied to Marlene's discussion Obstruction from house
"You need a UHF antenna and the large house in the way shouldn't be a problem."
2 hours ago
Marlene posted a discussion

Obstruction from house

I have just moved to a unit which has a Sky satellite dish.  My tv has DVB-T input and I am told…See More
2 hours ago
Biggles replied to Gordon Stewart's discussion HGTV not on K1 MUX.
"There's no J1 MUX in Auckland."
2 hours ago
Biggles replied to Gordon Stewart's discussion HGTV not on K1 MUX.
"You can enter your address if you select "Live TV" then the "I don't know…"
2 hours ago
Gordon Stewart replied to Gordon Stewart's discussion HGTV not on K1 MUX.
"From my testing, 1) i DO get THE EDGE, but i do not get the other MEDIAWORKS MUX. 2) i do NOT get…"
3 hours ago
Josh Hill ✔️ replied to Gordon Stewart's discussion HGTV not on K1 MUX.
"Coverage checks can be found…"
4 hours ago
Josh Hill ✔️ replied to Maraea Robertson's discussion Lost Maori Channels
"Hi Maraera I have had a look at our reports and there are no issues with the transmission of Maori…"
4 hours ago
Maraea Robertson replied to Maraea Robertson's discussion Lost Maori Channels
"Yes done auto scan,"
6 hours ago

Connect With Us!

© 2017   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service