I keep getting an on screen message "Media Read Failure" When I try to watch recorded content it does not play. If it does play it is buffering and pixelated. Unable to record any other programmes. Help please

Views: 71

Reply to This

Replies to This Discussion

I'm having the same issue, only today.   Its also asking me to check it the HDD connection.  Have unplugged/turned off and rebooted SEVERAL times.  Could this be a hard drive issue?  Seems a little coincidental now that I read your issue too?

So, last night I was able to get the unit working again... after switching on and off several more times - I also went into system settings and pressed "update S/W software OTA" and then everything kick started again (probably coincidence).  But then I turned on the TV this morning, got "no signal" message.  Unplugged again, rebooted and have now factory reset but now getting the message "media not alive"... at least we can watch TV again.  Have a feeling the hard drive has a gone.  Maybe time for a new unit... unless anyone can give me tips on how to reset the media?

Reply to Discussion

RSS

Quick Tools

Latest Activity

James Eaton replied to James Eaton's discussion Once again TVNZ channels video and audio out of sync in Waikanae
"Still doing it this morning with reports from other people in the area that they have this problem…"
22 hours ago
James Eaton posted a discussion

Once again TVNZ channels video and audio out of sync in Waikanae

All TVNZ channels video and audio is out of sync from the Ngarara transmitter.Can someone get this…See More
yesterday
James Eaton replied to Bruce's discussion CH1 is Recording CH100?
"Bruce. What I have done in the past is re-tune my box - I have a Dish T1050. I have no idea how…"
Wednesday
rebecca posted a discussion

Samsung

The freeveiw app is just a frozen page.....I've tried to re install but it still won't work
Wednesday
Bruce posted a discussion

CH1 is Recording CH100?

Just lately my Magic TV Box has been recording CH100 (which is nothing) when I have selected a…See More
Wednesday
Clive Delves replied to Adele Paris's discussion Lost Maori & Prime channels on Freeview
"I just had the same sort of problem here in Tokoroa.. Prime was pixelating on large portions of the…"
Feb 9
Biggles replied to Murray Glue's discussion Dish TV and S7070rHD-XM
"Without the TV connected you won't be able to see the S7070 Menu on screen so you won't…"
Feb 8
Murray Glue posted discussions
Feb 8

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service