Hope somebody can assist. We have Sky service to our house and Freeview in attached granny flat. They share the satellite dish. Freeview stopped working - display on set top box shows "EPtY", which I gather refers to the database. TV shows "No Signal". Sky reception at house is normal. I even purchased another Freeview set top box but no joy. Cables all seem OK. I read that LNB might be faulty, but would assume that's not the case because Sky works fine. Help!!!

Views: 135

Replies are closed for this discussion.

Replies to This Discussion

Hard to say what's wrong without looking at the setup but it sounds like the box has failed. You are correct that the LNB is OK if Sky still works. When you tried setting up the new box did you make sure all the settings were correct. It may be that you just have the wrong setting for LNB? Either 10750 or 11300 should work depending o the LNB.

Thanks for that Biggles. The irony is that after faffing around with this, and finally putting a question up, I went back for another go and got it working! Problem solved. I came back to take down the question and saw your reply.



Biggles said:

Hard to say what's wrong without looking at the setup but it sounds like the box has failed. You are correct that the LNB is OK if Sky still works. When you tried setting up the new box did you make sure all the settings were correct. It may be that you just have the wrong setting for LNB? Either 10750 or 11300 should work depending o the LNB.

Hi Gary,

Troubleshooting info can be found at tinyurl.com/zinwell-nz for the DSE-7500 or ZMX-7500

If you live in the Auckland area you are welcome to bring your DSE7500 to me for checking.

Regards

Graham Wilson

Zinwell Support

0800 ZINWELL

support@zinwell.co.nz

Hi Graham. Thank you. I've solved the problem.

Graham Wilson said:

Hi Gary,

Troubleshooting info can be found at tinyurl.com/zinwell-nz for the DSE-7500 or ZMX-7500

If you live in the Auckland area you are welcome to bring your DSE7500 to me for checking.

Regards

Graham Wilson

Zinwell Support

0800 ZINWELL

support@zinwell.co.nz

RSS

Latest Activity

Biggles replied to John Kirkbride's discussion TV 3 6PM News Recording Problem
"My Panasonic did the same recently and has also done so occasionally in the past. Was set to record…"
12 hours ago
Cliff Baker replied to Jared's discussion tvnz ondmend
"I think the previous firmware was actually 3.925 from October 2017 so you hadn't missed out on…"
14 hours ago
John Kirkbride posted a discussion

TV 3 6PM News Recording Problem

Have a couple of Panasonic DVR's and have had recurring problems since 2013 with recording the news…See More
14 hours ago
David B replied to Jared's discussion tvnz ondmend
"It's a 43W800C"
17 hours ago

Connect With Us!

© 2018   Created by Bel @ Freeview.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service